Graţiela Niţu

gratiela-nituSunt Dr. Graţiela Niţu, născută în 1969, sunt medic specialist în Medicină de familie, am competenţă în homeopatie.

Practic homeopatia de peste 10 ani, am absolvit primul curs al Colegiului de Homeopatie Clasică din Londra (LCCH), ţinut la Bucureşti, am activat ca lector în următorul.

Pe durata mai multor ani am coordonat un proiect caritabil, sponsorizat de un grup de homeopaţi britanici, care oferea lunar asistenţă medicală homeopată în case de copii şi centre de zi din Bucureşti, în colaborare cu medicii, psihologii, asistenţii medicali şi sociali din respectivele instituţii. Această activitate mi-a oferit posibilitatea de a trata homeopat copii de diferite vârste, de la preşcolari la puberi, cu probleme fizice şi psiho-emoţionale, cum ar fi: tulburări de comportament, de nutriţie, de atenţie şi învăţare, enurezis, boli respiratorii, de piele etc., în vederea unei dezvoltări armonioase pe toate planurile. A fost o experienţă valoroasă, supervizată de homeopaţi britanici şi în colaborare cu homeopaţi români, care a dublat practica de cabinet.

Sunt adepta homeopatiei clasice, am frecventat cursuri şi seminarii ale unor homeopaţi de renume din străinătate, pentru o practică obiectivă, ştiinţifică, holistică.

Pacienţilor de la cabinet, de orice vârstă, le pun la dispoziţie un tratament bine structurat, care are în vedere specificul fiecăruia, istoricul bolilor, terenul ereditar şi condiţiile de viaţă. În strategia mea de vindecare ţin cont de analizele medicale, de tratamentele administrate anterior şi colaborez cu medici de diverse specialităţi, care au obiectivat efectul bun al remediilor homeopate asupra pacienţilor pe care-i tratăm împreună.

Cu discreţie, luciditate şi grijă faţă de suferinţa şi opţiunile de viaţă ale fiecărui om ce apelează la ajutorul meu, am ameliorat şi vindecat variate afecţiuni, de multe ori ale persoanelor din aceeaşi familie, care au beneficiat astfel, pe termen lung, de o mai bună imunitate, de o mai mare rezistenţă la stres, de o stare fizică şi psihică superioară celei anterioare tratamentului, regăsindu-şi ritmul propriu de fericire. Ştiu să ascult fiecare pacient, urmăresc un raport eficient între durata tratamentului şi beneficiile lui, am deschiderea necesară unei abordări riguroase şi nuanţate totodată, în interesul sănătăţii.

Tel: 0724 542 702
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.