Iulia Padureanu

Iulia PadureanuMi-am sustinut examenul de licenta in 1999 la Universitatea de Medicina si Farmacie Bucuresti "Carol Davila" si apoi in urma studiilor postuniversitare mi-am obtinut competentele in: Homeopatie, Apiterapie, Fitoterapie, Aromaterapie si Medicina Ayurvedica.

In toti acesti ani au fost multi oameni care m-au format profesional si uman urmandu-le cursurile, audiindu-le conferintele, respectand indrumarile si incurajarile lor: Dr. Grigore Nicolae (prof. biolog), George Vithoulkas (homeopat, laureat al Premiului Nobel pentru Medicina Complementara), Dr. Russell Malcom (homeopat, Director al departamentului de invatamant al Spitalului Regal de Homeopatie Londra), Dr. Doc. Ghe. Bungetzianu (homeopat), Dr. Catalin Sararu (homeopat), Dr. Didier Grandgeorge (pediatru homeopat, prof. de clinica homeopata Facultatea de Medicina Marsilia), Dr. Pavel Chirila (homeopat, fitoterapeut), Dr. Sorina Soescu (homeopat, gemoterapeut), Dr. bioch. Cristina Mateescu (cercetator stiintific Institutul de Cercetare si Dezvoltare Apicultura Bucuresti), Dr. Stefan Kohlrausch (homeopat, promoveaza metoda prof. Sankaran, India), Prof. Florian Colceag (matematician), Tiberiu Soare (muzician, dirijor la Opera Romana), Dr. Prof. Ghanashyam Marda (practician Ayurveda, India), Dr. Tinus Smits (homeopat, expert in problematica sindromului postvaccinal si autist), Dr. Andre Moreau (psihoterapeut, prof. in educatia inteligentei emotionale, comunicare in terapie prin metoda Balint).

Datorita acestei cunoasteri, am ajuns sa cred ca fiecare persoana este unica si diferita de celelalte, suntem suma alegerilor si renuntarilor noastre, cred cu tarie ca suntem ceea ce mancam, ceea ce citim si de ce nu si ceea ce cred altii despre noi. Am adunat citeva pareri ale unor pacienti carora le-am cerut sa vorbeasca despre mine si intilnirea noastra in cabinetul de homeopatie.

G.I. 57 ani, artist plastic: "Conversatia din timpul unei consultatii homeopate este cu totul aparte, dinamica, se desfasoara la un nivel subtil al inteligentei si al trairii."

A.R. 38 ani, medic: "Vin pentru blandetea, sensibilitatea si inteligenta ei. Ma simte dincolo de cuvinte."

I.S. 10 ani: "Ea a fost foarte rabdatoare cu mine si ma lasa sa deschid aproape orice subiect legat de mine, de cum invat, de ce mananc, daca imi place sa scriu, sa citesc. Ea era foarte calma si daca trebuia sa ma gandesc la un raspuns, astepta. Ea avea acolo obiecte de colorat si carti pentru copii ca sa nu se plictiseasca daca parintii lor vorbeau cu ea in momentul acela. Nu s-a suparat deloc daca raspunsul meu era lung sau trebuia sa intru in detalii si nu era deloc suparata daca "scanam zona"."

I.I. 40 ani, intreprinzator privat: "Intotdeauna ma priveste ca pe un semen al sau, un om care a venit sa gaseasca alinare si o "reteta" de echilibrare a sa: remedii de vindecare a trupului si a sufletului. Increderea pe care doamna doctor mi-o inspira, ajutorul realmente obiectiv pe care il primesc de fiecare data din partea ei ma face sa vin cu inima deschisa, cu speranta si increderea ca voi fi din ce in ce mai sanatoasa."